Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Καραγκούνη

Ένα πρόβλημα προέκυψε στον Ατρόμητο με τον Θανάση Καραγκούνη. Ο νεαρός μέσος έμεινε εκτός προπόνησης της Πέμπτης λόγω γαστρεντερίτιδας και είναι άγνωστο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Η κατάσταση του δεξιού εξτρέμ θα επανεξεταστεί και την Παρασκευή, όπου και θα ληφθεί η απόφαση αν θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη.

Ένα πρόβλημα προέκυψε στον Ατρόμητο με τον Θανάση Καραγκούνη. Ο νεαρός μέσος έμεινε εκτός προπόνησης της Πέμπτης λόγω γαστρεντερίτιδας και είναι άγνωστο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Η κατάσταση του δεξιού εξτρέμ θα επανεξεταστεί και την Παρασκευή, όπου και θα ληφθεί η απόφαση αν θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και μόνο η κατάσταση του νεαρού άσου είναι που τον απασχολεί.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προπονηθεί την Παρασκευή, τότε θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ένας εκ των Μπρίτο και Μπέλιτς με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος. Επόμενο ραντεβού των παικτών του Δώνη είναι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x