Stoiximan Super League

Γιαννούλης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται…»

Δεν θέλησε να βάλει ταβάνι στους στόχους του Ατρομήτου, ο Κώστας Γιαννούλης. Ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94, 6 και στην εκπομπή «insiders» με τον Βασίλη Σαμπράκο και τόνισε πως «όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο».

Δεν θέλησε να βάλει ταβάνι στους στόχους του Ατρομήτου, ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94, 6 και στην εκπομπή «insiders» με τον Βασίλη Σαμπράκο και τόνισε πως «όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο».

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη:

Για το αν έχει μετανιώσει που επέλεξε το καλοκαίρι τον Ατρόμητο:

«Δεν το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση. Γνώριζα από την αρχή ότι ήταν ένα οργανωμένο σωματείο που ήθελε φέτος να κάνει την υπέρβαση. Και με την μέχρι τώρα πορεία μας, νιώθω ακόμα πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου».

Για τους πολλούς Έλληνες που αγωνίζονται στην ομάδα:

«Πρέπει να υπολογίζει κάθε ομάδα στους Έλληνες παίκτες. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα κι αυτό θέλει να αποδείξει η ομάδα μας».

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ανταπεξήλθαμε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίρνουμε και αυτά τα παιχνίδια».

Για τους στόχους του Ατρομήτου:

«Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν θα ήθελα να βάλω ταβάνι. Όλα λειτουργούν πολύ ωραία και ήρεμα στην ομάδα, δεν νιώθουμε κανένα άγχος και καμία πίεση».

Για τους προσωπικούς του στόχους και για την Εθνική:

«Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ. Και αν έρθει μια κλήση στην Εθνική, καλώς να έρθει. Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x