Stoiximan Super League

«Χρειάζεται υπομονή στον ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του, εξέφρασε ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο επιθετικός του Ατρόμητου τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται υπομονή, ώστε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του, εξέφρασε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται υπομονή, ώστε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Sport103 fm» ο Ηλίας Αναστασάκος:

Ο έμπειρος φορ που πρωταγωνίστησε στη νίκη του Ατρόμητου επί του Πανιωνίου κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τη φανέλα του δικεφάλου του Βορρά. «Όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση παίζουν πολλά ρόλο. Μπορεί να φταίει και ο αντίπαλος. Χθες ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ψυχολογία, καλά αποτέλεσμα, με ένα σύστημα χωρίς επιθετικό που του βγαίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς τραυματισμούς».

Για τη συνέχεια της σεζόν, τόνισε: «Νομίζω ότι θέλει υπομονή στον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, έχει προβλήματα. Κάνει μία κοιλιά και μετά επανέρχεται. Δεν έγινε ξαφνικά μικρή ομάδα… Έχει τους παίκτες που είχε πέρσι και έναν καλό προπονητή, με ισχυρό όνομα που οι παίκτες τον σέβονται. Έχει καλούς παίκτες κα θα επιστρέψουν και οι τραυματίες. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει ο ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x