Stoiximan Super League

Μίλησε ο Ηλίας!

Τα κι αν φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Κώστα Μήτρογλου; Τι κι αν έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, πράγμα που για τους περισσότερους επιθετικούς είναι καταστροφικό γιατί βγαίνουν εκτός ρυθμού; Ο Ηλίας Αναστασάκος, δήλωσε βροντερό «παρών» πετυχαίνοντας δύο γκολ στο ματς με τον Πανιώνιο και ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να μπει, θέλοντας και μη, σε διλλήματα!

Τα κι αν φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Κώστα Μήτρογλου;

Τι κι αν έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, πράγμα που για τους περισσότερους επιθετικούς είναι καταστροφικό γιατί βγαίνουν εκτός ρυθμού;

Ο Ηλίας Αναστασάκος, δήλωσε βροντερό «παρών» πετυχαίνοντας δύο γκολ στο ματς με τον Πανιώνιο και ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να μπει, θέλοντας και μη, σε διλλήματα!

Το www.sport-fm.gr αποδίδει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης Ατρόμητος- Πανιώνιος στον Ηλία Αναστασάκο.

Στο 60’ ο Γιώργος Δώνης βλέποντας ότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ αποφασίζει να ρισκάρει και να περάσει στον αγωνιστικό χώρο έναν δεύτερο επιθετικό, τον Αναστασάκο, μετατρέποντας το σύστημα του Ατρομήτου σε 4-4-2.

Οι «κυανόλευκοι» μέχρι εκείνη τη στιγμή, τα πήγαιναν περίφημα μέχρι να φτάσουν στην πηγή, αλλά νερό δεν έπιναν!

Ο Αναστασάκος, πολύ απλά, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απλό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε τη δουλειά του.

Χωρίς πολλά-πολλά, ντρίμπλες και φανφάρες, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ισοφάρισε για την ομάδα του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν πέρασαν τρία λεπτά, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους Περιστεριώτες.

Πλέον, οι περισσότεροι προπονητές δεν θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει «δουλέψει» πάρα πολύ το 4-3-3 με έναν επιθετικό και, έπειτα από το αποψινό, είναι σίγουρο πως σκέφτεται… μήπως και πώς θα μπορούσε να χωρέσει και τον Ηλία μέσα!

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x