Stoiximan Super League

Αναστασάκος: «Φέτος, έχουμε ουσία…»

Συγκρατημένος και αισιόδοξος για την πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο (2-1). Ο έμπειρος φορ των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας του σε σχέση με πέρυσι, τονίζοντας ότι φέτος οι "κυανόλευκοι" έχουν ουσία, ενώ δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί που δεν αγωνίζεται ως βασικός.

Συγκρατημένος και αισιόδοξος για την πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο (2-1).

Ο έμπειρος φορ των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας του σε σχέση με πέρυσι, τονίζοντας ότι φέτος οι "κυανόλευκοι" έχουν ουσία, ενώ δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί που δεν αγωνίζεται ως βασικός.

«Είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα. Βρισκόμαστε ψηλά και θέλουμε να παίζουμε καλά και να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά», τόνισε αρχικά ο σκόρερ και των δύο τερμάτων των Περιστεριωτών.

Αναφορικά με το ότι δεν αγωνίζεται ως βασικός από την αρχή της σεζόν, τόνισε: «Δεν με απασχολεί αυτό, με ενδιαφέρει να βοηθάω, είτε είμαι βασικός, είτε όχι. Δεν με απασχολεί αν παίζω από την αρχή».

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», τονίζοντας πως:

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος, προηγήθηκε, ενώ εμείς δεν είχαμε ρυθμό. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια, αναφέθηκε στις διαφορές του Ατρόμητου συγκριτικά με πέρυσι. «Είμαστε πιο ουσιώδεις από πέρυσι. Προσφέρουμε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε και την ουσία, κάτι που μας έλειπε την περασμένη σεζόν».

Τέλος, είπε πως: «Αφιερώνω τα γκολ στον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά, που είχε πει ότι θα σκοράρω και τελικά πέτυχα δύο γκολ».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x