Stoiximan Super League

Δώνης: «Μήπως γίναμε Ολυμπιακός;»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου, σε σχετική ερώτηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες τους «κυανόλευκους», αποκάλυψε πως για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα, τονίζοντάς τους πως «Μήπως τελικά γίναμε Ολυμπιακός».

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, σε σχετική ερώτηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες τους «κυανόλευκους», αποκάλυψε πως για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα, τονίζοντάς τους πως «Μήπως τελικά γίναμε Ολυμπιακός;».

«Στα περισσότερα ματς έχουμε καλή κυκλοφορία. Είχαμε υπομονή και όχι βιασύνη. Δεν κάναμε πολλά λάθη, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε 10 παίκτες στην άμυνα. Ήμασταν ήρεμοι, συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά, αναπτυχθήκαμε από τον άξονα και τα άκρα, απ' όπου ήρθε και το γκολ. Ήταν θετική η εικόνα μας, μ' άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του συλλόγου του Περιστερίου και πρόσθεσε:

«Η παρουσία μας στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες, ακόμα και το διάστημα που προσπάθησε να μας πιέσει ο ΠΑΣ είχαμε άψογη αμυντική λειτουργία και έτσι δεν δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση».

Αναφορικά με τα «κενά» διαστήματα στο παιχνίδι του Ατρομήτου, είπε: «Εμείς είμαστε ρεαλιστές. Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην στεκόμαστε συνέχεια στο κακό διάστημα του Ατρόμητου. Σε ένα καλό διάστημα δείχνουμε πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνειδητοποιούμε πως υπάρχουν δύο ομάδες στο γήπεδο και είναι λογικό πως κάποια στιγμή θα έχει υπεροχή ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για βελτίωση. Έχουμε άλλο ένα σημαντικό ματς εντός έδρας το άλλο Σάββατο, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας του, έπειτα από τη μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Στόχος μας είναι να μείνουμε οκτώ αγωνιστικές αήττητοι. Πέρυσι, δεν μας βοήθησαν τα αποτελέσματα, δεν είχαμε ψυχολογία, ενώ τώρα η νέα ομάδα χτίσθηκε με διαφορετικό τρόπο. Τα αποτελέσματα βοηθάνε και δεν φοβόμαστε να πούμε κάτι προς τα έξω. Αν υπήρχε κάμερα στα αποδυτήρια θα βλέπατε τις αντιδράσεις των παικτών. Θέλουμε να κερδίζουμε και να μένουμε πρώτοι, ωστόσο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Εγώ θέλω να της δώσω χρόνο της ομάδας, δείχνει θετικά πράγματα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε».

Τέλος, ο Δώνης αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες τον Ατρόμητο και με χιουμοριστική διάθεση αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είπε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα.

«Έκανα πλάκα στα αποδυτήρια γιατί εκεί δεν είμαστε σφιγμένοι και αγχωμένοι. “Μήπως γίναμε Ολυμπιακός;” τους είπα εξαιτίας του γεγονότος πως όλες οι ομάδες μας παίζουν κλειστά…».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x