Stoiximan Super League

Ματιασμένα… χαφ!

Το να αγωνίζεσαι στα χαφ της ΑΕΚ δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα γούρικο εσχάτως! Ούτε αν είσαι παίκτης, ούτε αν είσαι… Μανόλο Χιμένεθ! Μετά τον τραυματισμό του Καφέ με την Εθνική (και την απουσία που προσέθεσε σ’ εκείνη του τιμωρημένου Μάκου), ο Ανδαλουσιανός είδε και τον Φαμπιάν Βάργκας να πέφτει… θύμα της «κατάρας». Ο Κολομβιανός υπέστη κάκωση στην προπόνηση και «παίζεται» αν θα προλάβει (έστω και ανέτοιμος ακόμα) το ματς με την Άντερλεχτ.

Το να αγωνίζεσαι στα χαφ της ΑΕΚ δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα γούρικο εσχάτως!

Ούτε αν είσαι παίκτης, ούτε αν είσαι… Μανόλο Χιμένεθ!

Μετά τον τραυματισμό του Καφέ με την Εθνική (και την απουσία που προσέθεσε σ’ εκείνη του τιμωρημένου Μάκου), ο Ανδαλουσιανός είδε και τον Φαμπιάν Βάργκας να πέφτει… θύμα της «κατάρας».

Ο Κολομβιανός υπέστη κάκωση στην προπόνηση και «παίζεται» αν θα προλάβει (έστω και ανέτοιμος ακόμα) το ματς με την Άντερλεχτ.

Η φυσική κατάσταση του Βάργκας (αλήθεια είναι ότι) δύσκολα θα τον έκανε βασικό στο παιχνίδι του Europa League, παρά τις ελλείψεις στα χαφ. Ακόμα και τις λύσεις, όμως, που ενδεχομένως θα μπορούσε να προσφέρει για ένα μικρό διάστημα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ξέρει αν θα τις έχει στη διάθεσή του. Κι αυτό διότι ο Κολομβιανός υπέστη ελαφρά κάκωση ακρωμιοκλειδικής στην προπόνηση και πλέον θα εκτιμηθεί από την Παρασκευή το αν θα προλάβει να μπει στην αποστολή έστω των Βρυξελλών.

Εκεί, πάντως, φαίνεται ότι θα βρίσκεται κανονικά ο Τραϊανός Δέλλας, που προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη -ενισχύοντας τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός (δίπλα στον Μανωλά) και να επιτρέψει παράλληλα στον Χιμένεθ την προώθηση του Κάλα στα χαφ.

Μπορεί, άλλωστε, η απουσία του Παντελή Καφέ (που συνέχισε φυσιοθεραπεία) να θεωρείται δεδομένη απ’ αυτά, αλλά το ίδιο δεδομένη δεν θεωρείται του Κωνσταντόπουλου απ’ τα δοκάρια (ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή κι έχει ελπίδες).

Αντίθετα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται από Παρασκευή (10:00) η επιστροφή στις προπονήσεις των υπόλοιπων διεθνών (Λυμπερόπουλος, Μάκος, Γκούντγιονσεν) που -τουλάχιστον εκείνοι- επέστρεψαν… αβλαβείς κι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης στα Σπάτα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x