Stoiximan Super League

Ο,τι πει ο Ερνέστο!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκτίμησε την διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του, ωστόσο προτίμησε να μείνει σταθερός στην άποψη ότι θα ‘ταν προτιμότερο οι όποιες αποφάσεις για περαιτέρω ενίσχυση να παρθούν όταν πλέον ο Ολυμπιακός θ’ αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκτίμησε την διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του, ωστόσο προτίμησε να μείνει σταθερός στην άποψη ότι θα ‘ταν προτιμότερο οι όποιες αποφάσεις για περαιτέρω ενίσχυση να παρθούν όταν πλέον ο Ολυμπιακός θ’ αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, δηλαδή μετά το φιλικό με την Γουέστ Μπρομ στις 4 Αυγούστου στο «Καραϊσκάκη».

«Πες μου τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει και θα γίνει», ήταν το νόημα των λεγομένων του προέδρου στην χθεσινή συνάντηση με τον Βάσκο τεχνικό. Οι δυο τους είχαν μια γενική συζήτηση γύρω από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και φυσικά τα μεταγραφικά. Αφού τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, συμφώνησαν να κάνουν την ίδια κουβέντα μετά τα φιλικά στην Ολλανδία. Βέβαια μια πιθανή πώληση (βλ. Τοροσίδη, Πάντελιτς, Τζεμπούρ) αυτομάτως θα σήμαινε αλλαγή πλάνων. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως η επόμενη κίνηση (με προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ), μεταφέρεται για τον Αύγουστο.

Φεύγουν για Ολλανδία

Στο Έρμελο θα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού. Στην Ολλανδία θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μια σειρά από δυνατά φιλικά «τεστ». Στους 27 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Βαλβέρδε δεν βρίσκεται το όνομα του Ντένις Ρόμενταλ, με τον «τσινγκούρι» να του δείχνει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x