Stoiximan Super League

Στο ΟΑΚΑ παρέα με τη σύντροφό του ο Ναν, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ παρέα με τη σύντροφό του και παρακολουθεί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs.

O Κέντρικ Ναν επέκτεινε προσφάτως το συμβόλαιό του, με το νέο που υπέγραψε να έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2028 και να μην έχει NBA-out. To δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο, το οποίο αποδεικνύεται εμπράκτως, ενώ ο Αμερικανός σούπερ σταρ βρίσκεται στο πλάι και της ομάδας ποδοσφαίρου.

Διότι ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Ναν να βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας παρέα με τη σύντροφό του το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ.


Ασφαλώς, ο 29χρονος γκαρντ πανηγύρισε το προβάδισμα δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» στο ημίχρονο!

Μάλιστα, όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, γνώρισε καθολική αποθέωση. Κάτι που συμβαίνει πλέον σε... καθημερινή βάση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x