Stoiximan Super League

Με τριάδα στα χαφ και Ρέτσο και Ελ Κααμπί βασικούς ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δείτε τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Σε λίγη ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου!

Πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο τεχνικό να παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους» με τριάδα στα χαφ, εκεί όπου βρίσκονται οι Μουζακίτης, Γκαρθία και Έσε, με τον Ελ Κααμπί να παίρνει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης, ενώ, ξεχωρίζει και η επιστροφή του Ρέτσου.


Όσον αφορά τον Έσε, θα αγωνιστεί σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Μαροκινό φορ για πρώτη φορά στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, καθώς, ο Μεντιλίμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί την ενέργειά του και την έφεσή του στο πρέσινγκ ψηλά.


Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία, Μουζακίτης, Έσε, Μάρτινς, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Κοστίνια, Κάρμο, Πάλμα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Παπακανέλλος.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x