Stoiximan Super League

«Σκληρή πρόκληση για Άρσεναλ ο Παναθηναϊκός»

Τους πιθανούς αντιπάλους της Άρσεναλ στη φάση των πλέι οφ του Champions League ανέλυσε αγγλική ιστοσελίδα. Αναφερόμενη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο θα είναι, εκτός απροόπτου μία από τις υποψήφιες αντιπάλους των «κανονιέρηδων», στάθηκε στην σκληρή του έδρα, αν και τόνισε ότι δεν έχει απομείνει …ταλέντο στους «πράσινους».

Τους πιθανούς αντιπάλους της Άρσεναλ στη φάση των πλέι οφ του Champions League ανέλυσε αγγλική ιστοσελίδα.

Αναφερόμενη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο θα είναι, εκτός απροόπτου μία από τις υποψήφιες αντιπάλους των «κανονιέρηδων», στάθηκε στην σκληρή του έδρα, αν και τόνισε ότι δεν έχει απομείνει …ταλέντο στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα έγραψε η “Bleacherreport.com” για την ελληνική ομάδα: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την Άρσεναλ. Έχει ένα μικρό απόθεμα ταλέντου, με μόνο τους Σωτήρη Νίνη, Σιμάο και Τζιμπρίλ Σισέ να ξεχωρίζουν ως παίκτες. Παρόλα αυτά το εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι μία σκληρή πρόκληση, σε αντίθεση με το εντός, όπου η Άρσεναλ μπορεί να κυριαρχήσει και να μην απειληθεί συνολικά στην υπόθεση πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x