Stoiximan Super League

Πρόβα… Champions League η ΑΕΚ!

Μεγαλύτερο… συντελεστή δυσκολίας στο (μοναδικό) τεστ που πρόκειται να δώσει επί ελληνικού εδάφους, προσπαθεί να δώσει η ΑΕΚ! Παρόλο που υποψήφιοι αντίπαλοι εμφανίζονταν αρχικά οι Γκενκ και Ουντινέζε, επικρατέστερη πλέον για να τεθεί αντιμέτωπη με την «Ένωση» στις 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ είναι η -συμμετέχουσα στο Champions League- δεύτερη.

Μεγαλύτερο… συντελεστή δυσκολίας στο (μοναδικό) τεστ που πρόκειται να δώσει επί ελληνικού εδάφους, προσπαθεί να δώσει η ΑΕΚ!

Παρόλο που υποψήφιοι αντίπαλοι εμφανίζονταν αρχικά οι Γκενκ και Ουντινέζε, επικρατέστερη πλέον για να τεθεί αντιμέτωπη με την «Ένωση» στις 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ είναι η -συμμετέχουσα στο Champions League- δεύτερη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρεται να προέκυψε έπειτα από επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ για πιο δυνατό αντίπαλο -ενώ πιθανότατα εντάσσεται και στις καλές σχέσεις που έχουν οι δυο σύλλογοι, μετά το δανεισμό του Μπέλεκ.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο φιλικό -όταν οριστεί τελικά- θα ακολουθήσει το πρώτο που έχει προγραμματιστεί μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (στις 3 Αυγούστου στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα). Θα προηγηθεί, δε, της επίσκεψης της ΑΕΚ στην Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει (το διήμερο 9-10 Αυγούστου) στο φιλικό τουρνουά της Ανόρθωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x