Stoiximan Super League

«Έναν… να ‘χα σαν τον Σάχα»!

Την προσπάθεια να μην… αναπολήσει -με καμιά τέτοια φράση μέσα στη σεζόν- τον Σεμπάστιαν Σάχα έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ. Η του Αργεντινού (και η αμφιβολία για το αν ο Αραμπατζής μπορεί να καλύψει μόνος τη θέση του βασικού γκολκίπερ) έχει βγάλει την «Ένωση»… στη γύρα -εντός κι εκτός Ελλάδας- για τον αντικαταστάτη του.

Την προσπάθεια να μην… αναπολήσει -με καμιά τέτοια φράση μέσα στη σεζόν- τον Σεμπάστιαν Σάχα έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ.

Η οριστική αποχώρηση του Αργεντινού (και η αμφιβολία για το αν ο Αραμπατζής μπορεί να καλύψει μόνος τη θέση του βασικού γκολκίπερ) έχει βγάλει την «Ένωση»… στη γύρα -εντός κι εκτός Ελλάδας- για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα ήθελαν πολύ στην ΑΕΚ (και περισσότερο ο Σταύρος Αδαμίδης) να είναι ο Κωνσταντόπουλος.

Το… μειονέκτημα του, όμως, ότι χρειάζεται ένα ποσό για να αποκτηθεί (έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την Κέρκυρα) ή να «θυσιαστεί» για χάρη του ο Μπερνς (κάτι που δεν επιθυμεί ο Χιμένεθ) δυσκολεύει -αλλά σε καμία περίπτωση δεν «καίει»- την περίπτωσή του.

Δεδομένου, δε, ότι και οι περιπτώσεις των Γκαλίνοβιτς και Δασκαλάκη παρουσιάζουν τα δικά τους μειονεκτήματα (ηλικία για τον μεν, αμφιβολία αν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο για τον δε), η ΑΕΚ έχει στραφεί και σε άλλες λύσεις -αλλά και στην αγορά του εξωτερικού.

Εκτός γνώριμων ονομάτων, λοιπόν (όπως των Γκσπούρνινγκ και Τσοντοφάλσκι) που δεν αποκλείεται να εξεταστούν, η «Ένωση» έχει ήδη καλέσει μάνατζερ να εντοπίσουν για λογαριασμό της ελκυστικές περιπτώσεις (όπερ σημαίνει με εμπειρία, αλλά χωρίς μεγάλο… κασέ) και εκτός Ελλάδας.

Ίσως στο θέμα, δε, να επιστρατευτούν ξανά και οι διασυνδέσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην Ισπανία, απ’ όπου ήδη την Τρίτη αναπτύχθηκε φημολογία -που δεν επιβεβαιώθηκε, πάντως, από πουθενά- για τον Αντόνιο Ροντρίγκεθ (ή απλώς Τόνιο) της Ράσινγκ Σανταντέρ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x