Stoiximan Super League

Μένουν οι ανακοινώσεις

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος από την ΑΕΚ. Η… σιγή των τελευταίων ωρών από αυτό το μέτωπο αποδίδεται στη σύνταξη συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών. Βλέμματα και στο εξωτερικό για τερματοφύλακα. Προχωρά η αποδέσμευση των Σάχα και Γκερέιρο. Διαβεβαιώσεις από την ΠΑΕ πως ο φάκελος είναι πλήρης για το τελικό στάδιο της αδειοδότησης πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία την Πέμπτη.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος από την ΑΕΚ.

Η… σιγή των τελευταίων ωρών από αυτό το μέτωπο αποδίδεται στη σύνταξη συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο 22χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ως ελεύθερος.

Βλέπει και στο εξωτερικό

Απομένουν λεπτομέρειες για την αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Σάχα για να μετακινηθεί στη Ράσινγκ Κλουμπ και η απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα είναι ειλημμένη. Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να κοιτούν και στο εξωτερικό, καθώς ο πρώτος στόχος από την ελληνική αγορά, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Κέρκυρα. Οι άλλες λύσεις από την Ελλάδα, οι ελεύθεροι Σήφης Δασκαλάκης και Μάριο Γκαλίνοβιτς, δεν φαίνεται να συγκινούν ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ.

Προς Φλαμένγκο ο Γκερέιρο

Η Φλαμένγκο φαίνεται πως είναι η ομάδα που ετοιμάζεται να απαλλάξει την ΑΕΚ από το βαρύ συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο. Η διοίκηση της ΠΑΕ φέρεται να είναι σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα της Βραζιλίας και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Αν όλα πάνε καλά, ο Γκερέιρο θα εισπράξει μία αποζημίωση για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και ουσιαστικά θα καλύψει τη ζημιά από τα χρήματα που θα πάρει από την ομάδα της πατρίδας του.

Όλα καλά με την αδειοδότηση

Την Πέμπτη εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση και των τελευταίων δικαιολογητικών για να ξεπεράσει η ΑΕΚ και το τελευταίο εμπόδιο για την αδειοδότηση. Από πλευράς ΠΑΕ διαβεβαιώνουν πως έχουν ήδη όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην κατοχή τους κι έχουν ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς αναγκάστηκαν να καλύψουν ένα μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν (λέγεται πως θα χρειάζονταν λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ), χωρίς να έχει ακόμη διαρρεύσει ποιο ποσοστό. Παράλληλα καθίσταται σαφές πως δεν έχουν «πειραχθεί» τα συγκεντρωθέντα χρήματα από τους Supporters. Αυτά θα γίνουν διαθέσιμα στην ΠΑΕ μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x