Stoiximan Super League

Διεθνής ο Ιτάνζ

Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα του Καμερούν ετοιμάζεται να κάνει ο Τσαρλ Ιτάνζ. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου είπε το «ναι» στη πρόσκληση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χαβιέ Κλεμέντε. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Καμερούν, μιάς και ελπίδες του να αγωνιστεί στους «τρικολόρ» είναι περιορισμένες.

Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα του Καμερούν ετοιμάζεται να κάνει ο Τσαρλ Ιτάνζ. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου είπε το «ναι» στη πρόσκληση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χαβιέ Κλεμέντε.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Καμερούν, μιάς και ελπίδες του να αγωνιστεί στους «τρικολόρ» είναι περιορισμένες.

«Αισθάνομαι ωραία. Δεν μετάνιωσα που επέλεξα το Καμερούν αντί της Γαλλίας, αφού το έκανα για επαγγελματικούς λόγους. Στη Γαλλία δεν θα είχα συμμετοχές. Είμαι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία και περιμένω πως και πως το ματς του Σαββάτου. Εάν ο προπονητής με επιλέξει βασικό τότε θα τα δώσω όλα για να τον δικαιώσω» δήλωσε ο Ιτάνζ.

Το Καμερούν αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Σενεγάλη, για τη προκριματική φάση του Κόπα Άφρικα.


Kώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x