Stoiximan Super League

Η αναχώρηση του Ζιλμπέρτο (pics)

Αναχώρησε για την πατρίδα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στο αεροδρόμιο, καθώς έφευγε με μέλη της οικογένειας του χειροκροτήθηκε από κάποιους οπαδούς που τον αναγνώρισαν, κάποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ τον συνόδευε και… live μουσική! Κάποιοι βραζιλιάνοι φίλοι του, τον συνόδευσαν μέχρι το τελευταίο του βήμα πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην χώρα του, αφιερώνοντας του μέσω κιθάρας, αγαπημένα του βραζιλιάνικα τραγούδια.

Αναχώρησε για την πατρίδα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Στο αεροδρόμιο, καθώς έφευγε με μέλη της οικογένειας του χειροκροτήθηκε από κάποιους οπαδούς που τον αναγνώρισαν, κάποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ τον συνόδευε και… live μουσική!

Κάποιοι βραζιλιάνοι φίλοι του, τον συνόδευσαν μέχρι το τελευταίο του βήμα πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην χώρα του, αφιερώνοντας του μέσω κιθάρας, αγαπημένα του βραζιλιάνικα τραγούδια.

Γενικά, στους διαδρόμους του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, από το check in μέχρι και την είσοδο του αεροπλάνου, όπου πήγαινε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα γίνονταν ένας μικρός –μουσικός- χαμός. Ο φίλος του, που αφιέρωνε κομμάτια από τη χώρα του καφέ στον αμυντικό μέσο, κρατούσε μια κιθάρα η οποία είχε πάνω αυτόγραφο του Ζιλμπέρτο που έγραφε: «Στον αδερφό, μου με όλη μου την αγάπη». Δείτε τις φωτογραφίες της αναχώρησης δεξιά.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x