Stoiximan Super League

Διάψευση για Πετρόπουλο

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρόταση πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές στον Αντώνη Πετρόπουλο, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, μιλώντας στο www.sport-fm.gr, είπε: «Δεν ξέρω πώς διέρρευσε κάτι τέτοιο. Από τον Ιανουάριο έχω να συναντηθώ με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Θεωρώ πως το επόμενο 20ήμερο θα γίνει ένα ραντεβού και μετά βλέπουμε». Σε εξέλιξη η σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής.

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρόταση πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές στον Αντώνη Πετρόπουλο, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, μιλώντας στο www.sport-fm.gr, είπε: «Δεν ξέρω πώς διέρρευσε κάτι τέτοιο. Από τον Ιανουάριο έχω να συναντηθώ με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Θεωρώ πως το επόμενο 20ήμερο θα γίνει ένα ραντεβού και μετά βλέπουμε».

Και συνέχισε: «Τον χειμώνα που είχα βρεθεί με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είχαμε πει πως θα ξαναγίνει ένα ραντεβού το καλοκαίρι. Θεωρώ, πως το επόμενο διάστημα θα γίνει μια συνάντηση. Προς το παρόν, δεν έχω κάτι νεότερο να πω». Το «τριφύλλι», τέλος Ιουνίου φεύγει για προετοιμασία και είναι δεδομένο πως μέχρι τότε θα έχει αποφασίσει για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Πετρόπουλου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και λογικά, η ομάδα θα θέλει να διασφαλίσει τα συμφέροντά της, αφού εάν δεν γίνει ανανέωση συνεργασίας με τον διεθνή επιθετικό, αυτός θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο και μετά.

Επιθυμία του παίκτη των «πράσινων» πάντως, είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό. Ειδικά, από τη στιγμή που βλέπει πως ο Τζιμπρίλ Σισέ –με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- θα φύγει. Κάτι, που σημαίνει πως θα παλέψει για μια θέση με τον αντικαταστάτη του Γάλλου, ενώ δεν αποκλείεται, το 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Φερέιρα σε τρία παιχνίδια, να ξαναεφαρμοστεί όταν το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο.

Κληρώνει για προπονητή και τεχνικό διευθυντή

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Στη διάρκεια της σύσκεψης, θα αποφασιστεί η ανανέωση της συνεργασίας ή όχι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, πιθανότατα η επιλογή και η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας για την επόμενη περίοδο, συζήτηση για τον σχεδιασμό της ομάδας και η απόφαση για το αν θα χρειαστεί γενικός αρχηγός.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x