Stoiximan Super League

Ο Κωνσταντίνου για γενικός αρχηγός

Τον παλιό τερματοφύλακα της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για Γενικό Αρχηγό της ομάδας. Στη σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ, το όνομα του Κωνσταντίνου έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται πολύ σοβαρά. ο μάνατζερ του Πετρόπουλου τα σενάρια που ήθελαν τον πελάτη του να υπογράφει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με το «τριφύλλι».

Τον παλιό τερματοφύλακα της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για Γενικό Αρχηγό της ομάδας. Στη σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ, το όνομα του Κωνσταντίνου έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται πολύ σοβαρά. Διαψεύδει μέσω του www.sport-fm.gr ο μάνατζερ του Πετρόπουλου τα σενάρια που ήθελαν τον πελάτη του να υπογράφει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με το «τριφύλλι».

Ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κοντά στην ομάδα εδώ και καιρό και διατηρεί καλές σχέσεις με ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αλλά γνωρίζει και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως η εναρμόνισή του θα είναι άμεση, μια και είναι γνώστης της… πράσινης κατάστασης, αλλά εμπνέει και σεβασμό στους νεότερους ποδοσφαιριστές που ήδη τον γνωρίζουν.

Εξάλλου, τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό δεν φημίζονταν και για την… αρμονία τους. Ως εκ τούτου, δείχνει μια λύση ασφαλής. Παράλληλα, συζητιέται από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής η έλευση του τεχνικού διευθυντή που θα συνεργαστεί με τον Φερέιρα αλλά και τον Κωνσταντίνου εάν ο τελευταίος αναλάβει.

Στην αρχή, λόγω κόστους, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό σκεφτόντουσαν να προσλάβουν ένα άνθρωπο για τεχνικό διευθυντή αλλά και γενικό αρχηγό. Φαίνεται όμως, πως στην πορεία το σχέδιο άλλαξε και προκρίθηκε αυτό των δύο θέσεων.

Διαψεύδει μέσω του www.sport-fm.gr ο μάνατζερ του Πετρόπουλου τα σενάρια που ήθελαν τον πελάτη του να υπογράφει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με το «τριφύλλι».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x