Stoiximan Super League

Μέλμπεργκ: «Πρώτα η εθνική, μετά οι διακοπές…»

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Σουηδίας στον αγώνα κόντρα στη Μολδαβία παρουσιάστηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο 32χρονος στόπερ, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το πότε σκοπεύει να ξεκουραστεί αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Σουηδίας στον αγώνα κόντρα στη Μολδαβία παρουσιάστηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο 32χρονος στόπερ, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το πότε σκοπεύει να ξεκουραστεί αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, για την αποβολή του στο ματς κόντρα στο Σαν Μαρίνο, τόνισε αρχικά πως «Είχα τσαντιστεί λίγο με την τιμωρία μου, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ανέφερε: «Έκανα προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, για περίπου μία εβδομάδα, με αρκετούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι ήταν στην ίδια αγωνιστική κατάσταση με μένα».

Τέλος, για το αν έχει ανάγκη από διακοπές λόγω των έντονων αγωνιστικών υποχρεώσεών του, είπε: «Θα έχω την ευκαιρία να κάνω διακοπές μετά. Θα αγωνιστούμε στους ομίλους του Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει. Οπότε, θα προλάβω να πάρω μία… γερή δόση διακοπών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x