Stoiximan Super League

Με Τσικίνιο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό - Εκτός Μαρτίνς και Γουίλιαν

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε για το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Τσικίνιο. Εκτός αποστολής ο Γουίλιαν, αλλά και ο Ζέλσον Μαρτίνς, αναλυτικά οι εκλεκτοί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πανέτοιμος για το πρώτο ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (20/10) ματς με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να ανακοινώνει την αποστολή.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε σε αυτή τους Ζέλσον Μαρτίνς, Γουίλιαν και Γιαζίτσι, με τους δυο πρώτους να παίρνουν... ανάσες ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μάλμε.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο Ανδρούτσος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ και οι Τσικίνιο, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας βρίσκονται στους «εκλεκτούς».

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν και Ανδρούτσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x