Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Να μη συνεχιστεί η παράδοση του πρώτου ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό…»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ωραία ωρα το ματς, στις 4 το μεσημέρι. Και τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι 5 και 6 το απόγευμα. Είναι ευκαιρία για πολύ κόσμο να πάει γήπεδο. Εκτιμώ ότι θα έχει γύρω στις 25 χιλιάδες κόσμου, αλλά το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν να δουν τον Ολυμπιακό πάνω από δύο εβδομάδες και σε συνδυασμό με την καλή τελευταία εβδομάδα πριν από τη διακοπή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα δύσκολο ματς το σημερινό. Είναι ένα ύπουλο ματς και με τους τρεις (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι. Δεν είναι ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ. Αν ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συνεχιστεί την παράδοση του πρώτου ημιχρόνου, θα πρέπει να δείξει από την αρχή πως το πάθημα με τον Παναιτωλικό έγινε μάθημα. Αυτό το ματς θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλους στην ομάδα. Έχει το ντέρμπι των Δικεφάλων και το ματς του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x