Stoiximan Super League

«Η επιτυχία ξεκινάει με σένα»

Συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της καμπάνιας, «η επιτυχία ξεκινάει με σένα», που αφορά τις νέες κάρτες διαρκείας του Ατρομήτου, θα παραχωρήσει ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα, σε μία συνέντευξη που θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα για την σεζόν 2010-11 αλλά θα γίνει και αναφορά στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της καμπάνιας, «η επιτυχία ξεκινάει με σένα», που αφορά τις νέες κάρτες διαρκείας του Ατρομήτου, θα παραχωρήσει ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα, σε μία συνέντευξη που θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα για την σεζόν 2010-11 αλλά θα γίνει και αναφορά στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Η συνέντευξη Τύπου του κ. Σπανού θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 στο «Θέατρο Πολιτών», στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του συλλόγου (Παπαρηγοπούλου 94-96).

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων», το Τμήμα Μάρκετινγκ της ΠΑΕ θα οργανώσει δύο event στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για τις νέες κάρτες διαρκείας.

Συγκεκριμένα, «από ειδικό περίπτερο στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως θα μοιραστούν αύριο (Σάββατο) φυλλάδια της καμπάνιας «Η επιτυχία ξεκινάει με εσένα» καθώς και αναμνηστικά του συλλόγου από τις 10.00 μέχρι τις 14.00, ενώ την Κυριακή το event θα μεταφερθεί στην πλατεία Μπουρναζίου (πεζόδρομος Αγίας Παρασκευής), τις ίδιες ώρες».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x