Stoiximan Super League

Η ώρα του Ραβούση!

Τη ζωντανή ιστορία της συνεχίζει να τιμά η ΑΕΚ! Στο πλαίσιο των βραβεύσεων που -από την αρχή της χρονιάς- έχει καθιερώσει η ΠΑΕ, την προσεχή Κυριακή έρχεται η σειρά του Πέτρου Ραβούση να τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο παλιός αμυντικός της «Ένωσης» θα λάβει τιμητική πλακέτα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική και θα βραβεύσει -μετά τη λήξη του- τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης.

Τη ζωντανή ιστορία της συνεχίζει να τιμά η ΑΕΚ!

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων που -από την αρχή της χρονιάς- έχει καθιερώσει η ΠΑΕ, την προσεχή Κυριακή έρχεται η σειρά του Πέτρου Ραβούση να τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο παλιός αμυντικός της «Ένωσης» θα λάβει τιμητική πλακέτα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική και θα βραβεύσει -μετά τη λήξη του- τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης.

Αναμένεται, δε, να αποθεωθεί για τη συμβολή του σε μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ, τόσο ως παίκτης (278 συμμετοχές, με συμμετοχή στην πορεία ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA 1977, στο νταμπλ του 1978, στο πρωτάθλημα του 1979 και στο Κύπελλο του 1983), όσο και ως προπονητής (κατάκτηση του Κυπέλλου το 1997).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x