Stoiximan Super League

Κάτι… καθόλου κουρασμένα παλικάρια! (Web TV)

Με πολύ κέφι και… χαβαλέ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των παλιών παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα παίξουν στον αγώνα κατά της φτώχειας κόντρα στους φίλους Ρονάλντο και Ζιντάν. Οι «ερυθρόλευκοι» άσοι του παρελθόντος απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο -όπως και το ποδήλατο- δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δείτε όλες τις δηλώσεις...

Με πολύ κέφι και… χαβαλέ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των παλιών παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα παίξουν στον αγώνα κατά της φτώχειας κόντρα στους φίλους Ρονάλντο και Ζιντάν. Οι «ερυθρόλευκοι» άσοι του παρελθόντος απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο -όπως και το ποδήλατο- δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Στην προπόνηση πήραν μέρος οι Ανατολάκης, Κοβάσεβιτς, Αμανατίδης, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης και Γεωργάτος υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι», τόνισε ο Ανδρέας Νινιάδης, ενώ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν πέναλτι, ελπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να του επιτρέψει να το εκτελέσει!





Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πρόσθεσε: «Δεν ξεχνώ ότι υπήρξα ποδοσφαιριστής και θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο».



«Μην περιμένετε να μας δείτε να κάνουμε αυτά στα οποία έχουμε συνηθίσει, έχουν περάσει τα χρόνια», πρόσθεσε γελώντας ο Γρηγόρης Γεωργάτος!

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, που είναι και πρόεδρος του ΠΣΑΠ, τόνισε: «Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να συγκεντρώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται. Είναι ωραίο που παίζουμε για τον Ολυμπιακό, ξυπνάνε μνήμες. Με τον Ολυμπιακό έχουμε ζήσει πολλές χαρές και πολλά πρωταθλήματα. Όσο για το αν είμαστε έτοιμοι, Ψυχολογικά είμαστε, σωματικά θα δούμε σε λίγο».

Το σχόλιο του Γιώργου Αμανατίδη ήταν: «Είναι τιμή που ο ΟΗΕ επέλεξε εμάς για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Δε μας απασχολεί το αποτέλεσμα. Θα γελάσουμε με τους πρώην συμπαίκτες μας»!

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x