Stoiximan Super League

«Θηρίο» ο Γκαλίτσιος

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Παρασκευής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο Έλληνας αμυντικός ωστόσο πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη».

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Παρασκευής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Έλληνας αμυντικός ωστόσο πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη». Από την υπόλοιπη ομάδα όλοι συμμετείχαν κανονικά, εκτός από τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Αντίθετα με τους συμπαίκτες του, ο Ραούλ Μπράβο θα συμπεριληφθεί στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος για βασικός. Ο Μέλμπεργκ από την άλλη πλευρά θα είναι λογικά ένας από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν, ειδικά από τη στιγμή που λείπει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω καρτών.

Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μοντέστο και Μέλμπεργκ στην άμυνα, Ντουντού και Ουρτάδο στα χαφ, με λίγο πιο μπροστά τους τον Ιμπαγάσα. Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης και Ρόμενταλ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Πάντελιτς στην κορυφή.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες , η οποία θα είναι απογευματινή (19:00).

Δικός του όπως τον θέλει

Με τους όρους που θέλει ο Ολυμπιακός αναμένεται να υπογράψει ο Κέβιν Μιραλάς. Χωρίς τη ρήτρα των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και με λιγότερα απ’ όσα ζητάει η Σεντ Ετιέν αναμένεται να κλείσει ο Βέλγος επιθετικός.

Τον ερχομό του Κριστόφ Ενροτό, μετά το φιλικό κατά της φτώχειας περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό, ώστε να ολοκληρωθεί το deal με τον Κέβιν Μιραλάς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, να πείσουν τη μεριά του Βέλγου φορ να μην υπάρχει η ρήτρα αποδέσμευσης των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης οι οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η Σεντ Ετιέν είναι προς όφελος των Πειραιωτών, αφού μπορούν να αγοράσουν τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ, αν πληρώσουν του Γάλλους με μετρητά. Από την πλευρά τους οι Γάλλοι προσπαθούν να «σπρώξουν» κι άλλους παίκτες για να βρουν χρήματα, αλλά τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον Σακό, ούτε για τον Ν’ Ντο.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x