Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να παίξουν οι Σισέ και Γκοβού

Ο Ολυμπιακός δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση στο να αγωνιστούν οι Σισέ και Γκοβού στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στην Web TV του www.sport-fm.gr. τα πλάνα της ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση στο να αγωνιστούν οι Σισέ και Γκοβού στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στην Web TV του www.sport-fm.gr. Δείτε τα πλάνα της ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε ζητήσει οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να δώσουν το "παρών" στη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης. Αυτό όμως δεν θα γίνει πραγματικότητα καθώς οι πράσινοι αρνήθηκαν να δώσουν την συγκατάθεσή τους.

Από την πλευρά του τριφυλλιού, ξεκαθαρίζουν ότι κανένας δεν αμφισβητεί τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τον σκοπό του "Αγώνα κατά της Φτώχειας". Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους που δεν βρέθηκε λύση είναι η ανησυχία των πράσινων για πιθανό τραυματισμό των ποδοσφαριστών του σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x