Stoiximan Super League

Μπλένχιο: «Πολύ καλός προπονητής ο Δώνης»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Κάρλος Μπλένχιο μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ καλό προπονητή».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Κάρλος Μπλένχιο μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ καλό προπονητή».

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο, είπε: «Στην αρχή είχα κάποιο πρόβλημα και ήταν δύσκολο για μένα λόγω προσαρμογής, όμως σιγά-σιγά μπήκα στη νοοτροπία της ομάδας με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά μου αρέσει η Ελλάδα και στα παιχνίδια που έπαιξα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ζω σε μια πολύ ωραία χώρα, σε μια όμορφη πόλη και είμαι ευχαριστημένος που γνώρισα καλούς ανθρώπους. Γι' αυτό ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που με βοήθησαν να έρθω στην Ελλάδα. Εδώ η ζωή είναι πολύ ασφαλής για τα παιδιά και την οικογένειά μου. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ατρόμητος διότι έχει πολύ καλή οργάνωση, προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες στον ποδοσφαιριστή, έχει ωραίο αθλητικό κέντρο που δεν το συναντάς εύκολα στην πατρίδα μου και σε γενικές γραμμές δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου».

Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου των δυτικών προαστίων αναφέρθηκε στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Η διαφορά από την Αργεντινή είναι στην τακτική. Στην πατρίδα μου είναι πιο δυνατό και πιο σκληρό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανεβασμένο. Αγωνίστηκα με αντιπάλους όπως ο Σισέ, ο Μπλάνκο, ο Ντάρμπισιρ που είναι αναγνωρίσιμοι και αυτό αποδεικνύει την ποιότητα του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και το μέλλον του, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή με δέχθηκαν και είναι πολύ ευχαριστημένος διότι ήρθαν φίλαθλοι στο αεροδρόμιο για να με υποδεχθούν. Μπορεί να μην έπαιξα πολλά παιχνίδια, πρέπει όμως οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι πάντα τους σκέφτομαι και νοιάζομαι γι' αυτούς. Πάντα με ενθαρρύνουν και με βοηθούν όταν παίζω στο Περιστέρι. Έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Τίγκρε και θα περιμένω και θα συζητήσω με την ομάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος σχετικά με το μέλλον μου».

Τέλος, ο Αργεντινός αναφέρθηκε στην παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Ατρομήτου: «Είναι θετικό για την ομάδα που θα παραμείνει για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλός προπονητής και προσωπικά με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου. Μου μιλούσε συνεχώς, ενώ το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες του αλλά και ο γενικός αρχηγός κ. Σοφιανός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x