Nations League

Κάρσλεϊ: «Δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του Κέιν - Δύσκολη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις η Ελλάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας.

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League, έκανε ο Λι Κάρσλεϊ.

Αφού τόνισε ότι ο Κέιν δύσκολα θα ξεκινήσει στο ματς, χαρακτήρισε τη «γαλανόλευκη» δύσκολη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις, ενώ στάθηκε στις πρόσφατες εμφανίσεις των Πάλμερ και Μπέλιγχαμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας:

Για τον Κέιν και το ποιος θα είναι αρχηγός αν δεν αγωνιστεί: «Ο Κέιν έχει έναν όχι τόσο σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Κάναμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον Τζον Στόουνς και του ζήτησα να είναι ο αρχηγός. Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα που το αξίζει. Θα δούμε μετά την κατάσταση του Γκρίλις. Είχε ένα χτύπημα που το αποκόμισε χθες. Δεν θα ρισκάρουμε με κανέναν από τους παίκτες».

Για τον Πάλμερ: «Βρίσκεται σε φανταστική φόρμα και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ο Πάλμερ μαζί με άλλους επιθετικούς μας είναι σε θέση να ξεκινήσουν ένα ματς για το οποίο ανυπομονούμε, κόντρα σε μία δύσκολη να την αντιμετωπίσεις ομάδα, όπως είναι η Ελλάδα».

Για τα πλάνα του: «Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, χωρίς να κουράσουμε πολλοί τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από συνεχόμενα και πάρα πολλά παιχνίδια. Έχουμε ισορροπία, προπονηθήκαμε καλά και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Για το ταλέντο που έχει στα δεκάρια: «Έχουμε πολλές διαθέσιμες επιλογές μεσοεπιθετικά, αλλά είναι σημαντικό να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία».

Για τον Μπέλιγχαμ: «Είναι εντυπωσιακός παίκτης, πολύ ενθουσιώδης και είναι πολύ σημαντικό να τους στηρίζουμε χωρίς να τους ασκούμε πολύ μεγάλη πίεση. Επιπλέον, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος».

Για τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα: «Έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία στα πρώτα μας παιχνίδια και ελπίζουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x