Stoiximan Super League

Δώνης: «Άμπαλες ομάδες είναι πιο πάνω από εμάς»!

Εξοργισμένος με τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος () ήταν ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας είπε χαρακτηριστικά πως «δεν γίνεται να καθορίζεται η δουλειά μας από ανεπαρκείς ανθρώπους. Δυστυχώς, γνωρίζουμε ότι όταν αγωνιζόμαστε κόντρα στους “μεγάλους” δεν μπορεί η διαιτησία να είναι 50%-50%».

Εξοργισμένος με τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος (2-0) ήταν ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας είπε χαρακτηριστικά πως «δεν γίνεται να καθορίζεται η δουλειά μας από ανεπαρκείς ανθρώπους. Δυστυχώς, γνωρίζουμε ότι όταν αγωνιζόμαστε κόντρα στους “μεγάλους” δεν μπορεί η διαιτησία να είναι 50%-50%».

Η αθηναϊκή ομάδα διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση (64’) που φάνηκε ο Μέλμπεργκ να ανατρέπει τον Σαγκανόφσκι μέσα στην περιοχή, με τον κ. Δώνη να λέει πως «δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε πέναλτι στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες μου έδειξαν για άλλη μια φορά το καλό τους πρόσωπο, αλλά ομάδες άμπαλες είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία»!

Για την υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο είπε: «Έχει κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες και είναι λογικό όταν είναι στην καλή τους μέρα να δημιουργούν φάσεις. Ασχέτως των προβλημάτων του, ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τον πρωταθλητή».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x