Πόλο

Κόλιανιν: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη»

Στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού των πολιστών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Χέρβο Κόλιανιν μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Πρίμορατς Κότορ στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Χέρβο Κόλιανν τόνισε πως όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες και πως ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδεικνύει μέσα στην πισίνα κάθε φορά, ενώ ζήτησε δουλειά, ώστε να «δέσουν» καλύτερα ως ομάδα στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολη η πρεμιέρα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Φάνηκε ότι μας λείπει αγωνιστικός ρυθμός, φάνηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο νερό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε παιχνίδια κι, είμαι σίγουρος, ότι θα δούμε την ομάδα καλύτερη στη συνέχεια».

Ο Μανώλης Ζερδεβάς συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Έχουμε μια ομάδα με ποιοτικό και ‘βαθύ’ ρόστερ, όμως πρέπει να το αποδείξουμε και στην πισίνα. Δεν το κάναμε σήμερα. Πήραμε τη νίκη, έστω και στα πέναλτι. Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα και τον παίκτη λιγότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα διότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς, την άλλη βδομάδα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε.

Όσον αφορά στην απόκρουση του πέναλτι, δεν στέκομαι ποτέ στην προσωπική απόδοση. Δεν ήμουν καλός στο παιχνίδι, ήθελα να εξιλεωθώ στα πέναλτι, χαίρομαι που τα κατάφερα και νικήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x