Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αισιοδοξία για Δώνη

Μέχρι τα μέσα ή τέλη Μαρτίου αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Δώνης την απάντησή του στη διοίκηση του Ατρομήτου. Οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ πρότειναν νέο διετές συμβόλαιο στον 41 ετών προπονητή, ο οποίος σκέφτεται να εξαντλήσει όλο τον χρόνο που του έχει δοθεί.

Μέχρι τα μέσα ή τέλη Μαρτίου αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Δώνης την απάντησή του στη διοίκηση του Ατρομήτου. Οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ πρότειναν νέο διετές συμβόλαιο στον 41 ετών προπονητή, ο οποίος σκέφτεται να εξαντλήσει όλο το χρόνο που του έχει δοθεί.

Την Τετάρτη ο κ. Δώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου. Η διοίκηση εμφανίζεται αισιόδοξη ότι ο προπονητής θα απαντήσει θετικά, αν και εκείνος θέλει να συζητήσει με τους συνεργάτες του και να εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Ετοιμάζει αλλαγές για Ολυμπιακό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή ο Ατρόμητος απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Νεμπεγλέρα, Μελισσά και Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο 41 ετών προπονητής, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ατέμπα αντί του Μελλισά, στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μάρτσιν Μπαζίνσκι θα βρίσκεται ο Κάρλος Μπλένχιο και αντί του Νεμπεγλέρα στα χαφ θα αγωνιστεί ο Στέλιος Σφακιανάκης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι, αντί του Αναστασάκου ή του Περόνε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x