Stoiximan Super League

Δώνης: «Επικίνδυνος ο Αστέρας Τρίπολης»

Ευχαριστημένος από την πορεία του Ατρόμητου μέχρι στιγμής εμφανίστηκε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ευχαριστημένος από την πορεία του Ατρόμητου μέχρι στιγμής εμφανίστηκε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

«Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την ομάδα και νομίζω ότι σημαντικό ρόλο που δεν φθάσαμε στη νίκη στο προηγούμενο ματς αποτελεί ο αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν καθόλου καλός και μας δημιούργησε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην έδρα μας και αποκλειστικός μας στόχος φυσικά θα είναι η νίκη. Θεωρώ ότι φθάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών θα οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά πιο άνετα θα κυνηγήσουμε κάτι μεγαλύτερο.

Για τον αντίπαλο μας έχω να σημειώσω ότι σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο και τον αγώνα μας στη Τρίπολη, είναι πολύ καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι και πιο επικίνδυνος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από εμάς για να αντιμετωπίσουμε αυτό το καλό σύνολο
», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x