Stoiximan Super League

Ρεχάγκελ: «Καλή και η ισοπαλία»

Ο Οτο Ρεχάγκελ είναι ρεαλιστής και δηλώνει, πριν από παιχνίδι με την Ελβετία: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή γιατί παραμένουμε πρώτοι». «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι», πρόσθεσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός. «Οι Έλληνες πέφτουν εύκολα», ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Ο Οτο Ρεχάγκελ είναι ρεαλιστής και δηλώνει, πριν από παιχνίδι με την Ελβετία: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή γιατί παραμένουμε πρώτοι». «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι», πρόσθεσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός. «Οι Έλληνες πέφτουν εύκολα», δήλωσε ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

«Θέλουμε τη νίκη, αλλά καλή και η ισοπαλία»

Η Εθνική ομάδα παίζει αύριο με την Ελβετία, με στόχο να διατηρήσει την πρωτιά στον όμιλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει 13 βαθμούς, όσους και οι αυριανοί αντίπαλοί και θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Βασιλεία. «Εμείς θέλουμε να νικήσουμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή γιατί παραμένουμε πρώτοι», είπε ο Οτο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Πρέπει να βλέπεις τη βαθμολογία. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι συμπαγής για να πετύχει τον στόχο της. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν γίνεται να κερδίσουμε. Η λέξη ρεβάνς δεν μου άρεσει. Οι παίκτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στις απουσίες που έχει η Εθνική ομάδα: «Είναι ορισμένοι παίκτες, που δεν είναι μαζί μας. Αλλά θα παίξουν άλλοι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100%». Οσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, όπως πάντα, ο Ρεχάγκελ δεν την αποκάλυψε και σε ερώτηση αν πιστεύει ότι κάποια από τις δυο ομάδες μπορεί να αιφνιδιάσει την άλλη, είπε: «Δεν υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Καμία ομάδα δεν παίζει με 15 παίκτες, αλλά με 11. Το κόρνερ εκτελείται από τη γωνία και το πέναλτι από τα 11 μέτρα. Πρέπει να έχουμε απάντηση, αν οι Ελβετοί προσπαθήσουν, με τον κόσμο τους, από την αρχή να μας πιέσουν. Αυτό πρέπει να προσέξουμε».

Μόνο νίκη θέλει η Ελβετία

Η Ελβετία δεν έχει το περιθώριο της Ελλάδας. Η ισοπαλία θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση, πίσω από την Εθνική μας και η απειλή να χαθεί ακόμα και ευκαιρία των μπαράζ θα είναι μεγάλη αφού την Τετάρτη ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τη Λετονία. Ο Ότμαρ Χίτζφελντ δεν τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις απουσίες της Ελλάδας, αφού πονοκεφαλιάζει και ο ίδιος για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Ο Τζουρού δεν έχει μπει καν σε ρυθμό προπονήσεων αφού ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό ενώ ο Σεντέρος δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, γεγονός που «αναγκάζει» τον Χίτζφελντ να τον αφήσει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μπέργκεν και Γκρίχτινγκ έχοντας δεξιά τον Νεφ και αριστερά τον Μανίν. Ο επιθετικός Στρέλερ τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και δεν κλήθηκε στην αποστολή, όπως και ο Μπεχράμι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Ίνλερ. Ο άσος της Ουντινέζε ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα αλλά σύμφωνα με τον ελβετικό Τύπο θα καταφέρει να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής έχοντας δίπλα του ως αμυντικούς χαφ τους Χούγκελ και Πανταλίνο ενώ στο απέναντι άκρο θα αγωνιστεί ο Μπαρνέτα. Επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φράι και Ν’Κουφό με τον Ντερντιγιόνγκ να μένει στον πάγκο.

Πιθανή Ενδεκάδα
Μπενάλιο – Νεφ, Γκρίχτινγκ, Μπέργκεν, Μανίν – Ινλερ, Χούγκελ, Πανταλίνο, Μπαρνέτα – Φράι, Ν’Κουφό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x