Euroleague

Οι τζένεραλ μάνατζερ της Ευρωλίγκας βλέπουν νικητή τον Παναθηναϊκό-Μοιρασμένο σε Ναν και Βεζένκοφ το MVP

Δείτε τις εκτιμήσεις των τζένεραλ μάνατζερ της Ευρωλίγκας για νικητή, ομάδες Final 4, καλύτερο παίκτη που ήρθε από το ΝΒΑ, παίκτη που θα πάει στο ΝΒΑ και MVP.

Η ιστοσελίδα Basketnews δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της ψηφοφορίας των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων της Ευρωλίγκας και οι επιλογές τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο ερώτημα ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε την επιλογή σχεδόν των μισών, δηλαδή του 46,2%, ενώ ακολούθησε η Φενέρμπαχτσε με 23,1% και τρίτος ήταν ο Ολυμπιακός με 15,4%. Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν ήταν οι άλλες ομάδες που έλαβαν ψήφους.

Για το ποιες ομάδες θα είναι στο Final 4 ο Παναθηναϊκός είχε και εδώ τα πρωτεία με το 92,3% να τον βλέπει στην τετράδα. Ακολούθησε με 84,6% ο Ολυμπιακός, ενώ πίσω από τις ελληνικές ομάδες βρέθηκαν Φενέρ και Ρεάλ με 76,9%. Πέμπτη η Παρτίζαν με 30,8%, ενώ Εφές και Μονακό έπονται με 15,4%.

Όσο για το βραβείο του MVP, Σάσα Βεζένκοφ και Κέντρικ Ναν πήραν τις ίδιες ψήφους, το 30,8%, ενώ τις εναπομείνασες πήραν οι Φουρνιέ, Μαριάνοβιτς, Καμπάτσο, Μπράιαντ και Χέιζ-Ντέιβις.

Στο ερώτημα ποιος από τους παίκτες που πέρασαν από το ΝΒΑ θα είναι καλύτερος, ο Βεζένκοφ κυριάρχησε με 50%, ενώ από 16,7% έλαβαν Ναν, Φουρνιέ και Νουόρα.

Τέλος, για το ποιος παίκτης της Ευρωλίγκας θα πάει στο ΝΒΑ, ο Μάριο Χεζόνια πρώτευσε με 15,4%, ενώ οι άλλες ψήφοι μοιράστηκαν σε Πρότσιντα, Μούσα, Κορντινιέ, Ναν, Λεσόρ, Ιφί, Χέιζ-Ντέιβις, Πάντερ, Σεντεκέρσκις, Μπιμπέροβιτς και Γιουρτσεβέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x