Euroleague

Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα να πάρω τον Γιόκιτς και παλαιότερα τον Τεόντοσιτς»

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι η μπασκετική… καψούρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξη του στο SKWEEK δεν έκρυψε τη λατρεία του για τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως θα ήθελε να τον φέρει στην ομάδα του, αλλά αντιλαμβάνεται πως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Παράλληλα μίλησε με θαυμασμό και για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

«Από αυτούς που παίζουν σήμερα, τον Γιόκιτς. Λατρεύω να τον βλέπω να παίζει. Σταμάτησα να βλέπω ΝΒΑ όταν σταμάτησε ο Μάικλ Τζόρνταν και άρχισα να βλέπω ξανά λόγω του Γιόκιτς. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, δεν πιστεύω στην αθλητικότητα ενός παίκτη, όσο στο μυαλό του. Για μένα είναι ο πιο έξυπνος παίκτης που παίζει τώρα. Αν μπορούσα να υπογράψω κάποιον άλλον στο παρελθόν, αυτός θα ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς. Και αυτόν λόγω του μυαλού του. Θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον Γιόκιτς. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω είδωλα, αλλά θα το ήθελα πολύ», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να υπογράψει τον Γιόκιτς μετά το ΝΒΑ, ο DPG απάντησε: «Νομίζω το τελευταίο του συμβόλαιο ήταν 120 εκατομμύρια! Οπότε δεν έχω αυτή τη δυνατότητα να το κάνω αυτό, αλλά θα το ήθελα πολύ. Φοβάμαι πολύ τα άλογα όμως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x