Stoiximan Super League

Όγιος: «Θα παλέψουμε για το ΟΥΕΦΑ»

Τη σιγουριά του πως ο Ατρόμητος θα παλέψει μέχρι τέλος ώστε να καταλάβει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο προσεχές Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εξέφρασε ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός παραχωρώντας την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, μίλησε για τους στόχους της ομάδας, για το ματς με τους «κυανέρυθρους», για την παρουσία των Περιστεριωτών στον πρώτο γύρο, ενώ δεν παρέλειψε να μοιράσει ευχές για τη νέα χρονιά. «Είναι ωραίο να έχεις στόχους, αλλά και για να τους πετύχεις θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εμείς θα παλέψουμε για το ΟΥΕΦΑ», τόνισε μεταξύ άλλων. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Μερίνο», δήλωσε ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, με αφορμή τα όσα γράφονται στον Τύπο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Περουβιανό. τον Λουγουέρσιο ο Ατρόμητος, Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μερίνο.

Τη σιγουριά του πως ο Ατρόμητος θα παλέψει μέχρι τέλος ώστε να καταλάβει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο προσεχές Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εξέφρασε ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός παραχωρώντας την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, μίλησε για τους στόχους της ομάδας, για το ματς με τους «κυανέρυθρους», για την παρουσία των Περιστεριωτών στον πρώτο γύρο, ενώ δεν παρέλειψε να μοιράσει ευχές για τη νέα χρονιά. «Είναι ωραίο να έχεις στόχους, αλλά και για να τους πετύχεις θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εμείς θα παλέψουμε για το ΟΥΕΦΑ», τόνισε μεταξύ άλλων. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Μερίνο», δήλωσε ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, με αφορμή τα όσα γράφονται στον Τύπο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Περουβιανό. Θέλει τον Λουγουέρσιο ο Ατρόμητος, Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μερίνο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Όγιος

«Αρχίζει μια χρονιά γεμάτη όνειρα, οράματα και ελπίδες. Πιστεύω πως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έγινε πολύ καλή δουλειά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συγκομιδή των βαθμών. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα κύλησε πολύ καλά κι έτσι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα και το ίδιο δυνατά. Το καλό είναι πως είμαστε συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι. Αν και ήρθαν άσχημα αποτελέσματα η ομάδα δεν έχασε τον προσανατολισμό της. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλη την κατάσταση. Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Αξίζουν το καλύτερο για τη δουλειά που καταβάλουν καθημερινά. Αξίζει σ’ αυτή την ομάδα να πάει ψηλά. Θέλουμε βήμα- βήμα να βελτιωνόμαστε και μέσα απ’ αυτή τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θα παλέψουμε κάθε ματς, αν και δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο να έχεις στόχους, αλλά και για να τους πετύχεις θέλεις και τη τύχη με το μέρος σου. Εμείς θα παλέψουμε για το ΟΥΕΦΑ».

Σχετικά με τον προσεχή αγώνα της ομάδας του με τον Πανιώνιο, επεσήμανε: «Θα είναι δύσκολος. Πρόκειται για μια συμπαγής ομάδα η οποία έχει δουλέψει πολύ καλά και για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Άσχετα αν δεν έχουν έρθει και γι΄ αυτήν κάποια καλά αποτελέσματα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα. Ο Τζιμπούρ είναι μια απώλεια γι’ αυτόν, αλλά εγώ δεν στέκομαι εκεί. Είναι ένας σημαντικός παίχτης με εκτελεστική ικανότητα, όμως ως σύνολο ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός. Και πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, αφού πρόκειται για δύο…τρένα που τρέχουν παράλληλα και το ίδιο γρήγορα».

Ο Αργεντινός τεχνικός μοίρασε και ευχές για το νέο έτος: «Καλή χρονιά. Χρόνια πολλά. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει χαρά και αγάπη στον κόσμο με λιγότερη πείνα και πολέμους και περισσότερη ανθρωπιά».

Σπανός: «Δεν υπάρχει πρόταση για Μερίνο»

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός με αφορμή όλα αυτά που γράφονται στον Τύπο για το ενδιαφέρον της Μαργέιγ για τον Μερίνο, δήλωσε τα παρακάτω: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή Μερίνο. Ο Ατρόμητος δεν συζητάει για την πώληση κανενός βασικού ποδοσφαιριστή. Σκοπός μας είναι η ενίσχυση και όχι η αποδυνάμωση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Ατομικό ο Μιγκέλ Ράμος

Στα αγωνιστικά, κανονικά συνεχίστηκε και την Πέμπτη η προετοιμασία του Ατρόμητου για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο, με μία απογευματινή προπόνηση. Το μενού για τους «κυανόλευκους» περιελάμβανε διπλό απέναντι στην ομάδα των Νέων. Στο διπλό, δεν συμμετείχε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μιγκέλ Ράμος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

* Στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό θα εκτίσει την ποινή του ο Στέργος Μαρίνος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας θα τεθούν από την Παρασκευή τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Η πώληση θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει από τις 12.00 το εκδοτήριο της οδού Γιαννιτσών και από τις 15.00 το εκδοτήριο της οδού Μπιζανίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10-20 και 40 Ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x