Stoiximan Super League

Θέλει τον Λουγουέρσιο, Μαρσέιγ για Μερίνο

Τον επιθετικό της Εστουντιάντες, Πάμπλο Αριέλ Λουγουέρσιο, κοιτάζει ο Ατρόμητος. Ενδιαφέρεται επίσης και για τον Χάρη Παππά της ΑΕΚ. Χαλάει η μεταγραφή του Περόνε, αφού "κλοτσάει" η Καλαμαριά. Γαλλικές «σειρήνες» για τον Ρομπέρτο Μερίνο, με τη Μαρσέιγ να ενδιαφέρεται γι αυτόν.

Ο 25χρονος επιθετικός της Εστουντιάντες, Πάμπλο Αριέλ Λουγουέρσιο, είναι ο παίκτης που θέλει ο προπονητής του Ατρομήτου, Γκιγέρμο Όγιος. Οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον αργεντίνικο σύλλογο και περιμένουν την απάντησή του. Η πρόταση είναι για δανεισμό έξι μηνών με οψιόν αγόρας. Μάλιστα, ο παίκτης έχει κάνει δηλώσεις στη «SportDay», λέγοντας: «Ναι, ξέρω ότι με θέλει ο Ατρόμητος, αλλά υπάρχει και μια πρόταση της Κολόν. Αύριο η Εστουντιάντες θα έχει αποφασίσει ποια πρόταση θα κάνει δεκτή. Μακάρι πάντως να έρθω στην Ελλάδα».

Ο Λουγουέρσιο έχει ύψος 1,77μ. και πέρυσι αγωνίστηκε σε 12 ματς της Εστουδιάντες, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Συνολικά έχει 74 συμμετοχές με την Εστουδιάντες και έχει σημειώσει 13 τέρματα. Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red» του Σάντα Φε έκανε ο Γκιγέρμο Ογιος, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον Λουγουέρσιο, τόνισε ωστόσο ότι «Δεν είναι προτεραιότητά μας ο Λουγουέρσιο, αλλά ένας άλλος Αργεντινός επιθετικός, με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».

Ο Ατρόμητος πέρα από τον Λουγουέρσιο κινείται και για την απόκτηση του Χάρη Παππά. Η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει να αγοράσει τον 24χρονο μέσο, αλλά μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Ακόμη όμως όλα είναι πιθανά και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Παράλληλα, δείχνει να χαλάει η μεταγραφή του Εμάνουελ Περόνε, που μέχρι πρότινος φάνταζε σίγουρη. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν έτοιμος να ντυθεί στα «κυανόλευκα», αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή και δύσκολα θα γίνει πλέον η μεταγραφή.

Τέλος, το όνομα του Ρομπέρτο Μερίνο βρίσκεται στη λίστα της Μαρσέιγ. Πιο συγκεκριμένα, ο Περουβιανός απασχολεί τους Γάλλους, που ψάχνουν έναν παίκτη που να είναι τεχνίτης και γρήγορος και ο Μερίνο δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις.
«Πραγματικά, ο παίκτης του Ατρομήτου απασχολεί τη Μαρσέιγ και αναμένουμε εξελίξεις τα προσεχή 24ωρα, διότι βρίσκεται άνθρωπος του συλλόγου στην Αθήνα», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη «SportDay» ο Τιερί Μιρατέλ, που είναι ρεπόρτερ στην εφημερίδα της Μασσαλίας «La Provence». «Αυτό το άτομο είναι ο εκτελεστικός διευθυντής Ζιλιάν Φουρνιέ. Δεν ασχολείται συνήθως αυτός με τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές αυτή την περίοδο και αφού προέκυψε αυτό το θέμα, έλαβε το "πράσινο φως" να διερευνήσει τα δεδομένα», συνέχισε ο Γάλλος δημοσιογράφος. Μάλιστα, τα δεδομένα έχουν προχωρήσει αρκετά και η Μαρσέιγ θέλει να αποκτήση τον Μερίνο με τη μορφή δανεισμού, αφού, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προβληματίζεται για τη φυσική του κατάσταση.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x