Ελλάδα

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς

Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος του Θοδωρή Καρυπίδη.

Στην αποκάλυψη ότι ο Άρειος Πάγος παρενέβη δίνοντας εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία που είχε κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά του Θοδωρή Καρυπίδη ότι ο νυν ιδιοκτήτης του Αρη του είχε προτείνει να στήσουν το παιχνίδι της Σπάρτης με την Βέροια προχωρά σήμερα η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανάρτηση του dikisports.blogspot.com

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έγιναν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής tik-tok (https://dikisports.blogspot.com/2024/06/video_91.html?m=1).
Η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας Βιργινία Σακελλαροπούλου την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο κ.Γιαννακόπουλος είχε υποστηρίξει σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ότι ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης του πρότεινε να στήσουν τον αγώνα Σπάρτης-Βέροιας.
Το έγγραφο Σακελλαροπούλου διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και στη συνέχεια στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x