Ελλάδα

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Αυτή η διοίκηση εκλέγεται για να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Δεν υπάρχει καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Αυτή η διοίκηση που εκλέγεται στις 22 Ιουλίου, εκλέγεται για να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος πρόκειται να εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις αρχαιρεσίες του επόμενου μήνα, απάντησε με τον παραπάνω τρόπο σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη, στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας.

«Αυτή η διοίκηση, εκλέγεται ανεξάρτητη, θέλοντας να εισφέρει στην ισονομία και δικαιοσύνη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα ότι εσείς λέτε για νταλαβερτζήδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση σε ερώτηση σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται περί συμμαχίας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μετά και την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Δικέφαλο του Βορρά στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας και πρόσθεσε:

«Δεν μίλησε για ομάδες, μίλησε για ονόματα ο κ. Μπέος. Εσείς πήρατε τον λόγο, καλά κάνατε και μιλήσατε για ονομαστική ψηφοφορία. Εσείς πήρατε τον λόγο για να μιλήσετε για συμμαχίες.

Αυτή η διοίκηση που εκλέγεται στις 22 Ιουλίου, δεν υπάρχει καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Εκλέγεται για να εισφέρει και να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, ότι κάποιος σας είπε για να πείτε περί συμμαχίες και νταλαβερζήδες, είναι διαφορετικό κομμάτι. Ότι ήμουν αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει ότι παω ως σύμβουλος του ΠΑΟΚ. Αυτή η διοίκηση έχει εκλεγεί για να φέρει καθαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπήρχαν σκιές τα δύο τελευταία χρόνια αλλά δεν υπάρχει καμία συμμαχία. Όποιος θέλει ακολουθεί, μόνο ενωτικά μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν υποχρεώνω κανέναν να ψηφίσει εμένα ή κάποιον από την παράταξη της οποίας ηγούμαστε.

Εδώ όλοι είμαστε για να υπηρετήσουμε όλα τα μέλη της συνέλευσης, το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση δεν ζητάει ούτε μία μέρα πίστωση. Θα φανεί από την πρώτη μέρα για το τι είναι ικανή να κάνει αυτή η διοίκηση»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x