Ελλάδα

Ανανέωσε με Τζουτζουράκη η ΑΕΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν η Βούλα Τζουτζουράκη.

Παραμένει στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ η Βούλα Τζουτζουράκη. Η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 20χροη κεντρική μέσο για έναν ακόμα χρόνο μετά την περυσινή της ικανοποιητική παρουσία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γυναικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Βούλα Τζουτζουράκη. Η 20χρονη (05/01/2004) αθλήτρια θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕΚ.

Η κεντρική μέσος της Ένωσης ήρθε το περυσινό καλοκαίρι στην ομάδα και πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο του άξονα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Βούλα Τζουτζουράκη δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη η χαρά μου για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ. Είναι τιμή μου που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά με τη φανέλα του συλλόγου. Πολλές ευχαριστίες στη διοίκηση, στους προπονητές και τις συμπαίκτριες μου για τη στήριξη και τη συνεργασία. Με σκληρή δουλειά και επιμονή θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Βούλα, καλή σεζόν με υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x