Πορτογαλία

Παίρνει παίκτη στη θέση του Όρτα η Μπράγκα

Η Μπράγκα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Παρί για την αγορά του Γκαρμπί, ο οποίος αγωνίζεται στο «10».

Ενισχύεται μεσοεπιθετικά η Μπράγκα. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ προχωρά σε μια εξαιρετική μεταγραφή, αφού είναι κοντά στο να κλείσει τον Ισμαέλ Γκαρμπί. Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο «10», αλλά μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ.

Ο Γκαρμπί έρχεται να ενισχύσει μεσοεπιθετικά τους Πορτογάλους, σε μια θέση που έχει ενεργοποιηθεί -με την επιστροφή του Καρβαλιάλ στον πάγκο- ο Αντρέ Όρτα. Βέβαια, μένει να φανεί αυτό πώς μπορεί να επηρεάσει την υπόθεση του Όρτα, ο οποίος πάντως φαίνεται να υπολογίζεται κανονικά από τον Ίβηρα τεχνικό.

Οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και επί της ουσίας οι δύο πλευρές πλέον συζητούν τις λεπτομέρειες, χωρίς τα ποσά της διαφαινόμενης συμφωνίας να έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Ισπανός με γαλλικές ρίζες ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί, έχοντας γράψει 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Την τελευταία σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Λωζάννη, γράφοντας 31 ματς με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x