Αγγλία

Ο Τεν Χαγκ συνεχίζει τα δικά του: «Όλοι έχουν δει ότι τα έχω καταφέρει στη Γιουνάιτεντ…»

Σαν άλλος… Ζοσέ Μουρίνιο, ο Έρικ Τεν Χαγκ φροντίζει να θυμίζει σε όλους ότι έχει πάρει δυο τρόπαια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό καθιστά επιτυχημένη την παρουσία του στον πάγκο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει πως κρίνονται ως επιτυχημένες οι δυο σεζόν που βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω - κάτω σε αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στους «κόκκινους διαβόλους», μπορεί να έχει δει τον κόσμο ν' αποχωρεί από τις εξέδρες από το ημίχρονο, μπορεί να έχει ακούσει γκρίνια, γιουχαΐσματα και να έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Και με νέα τοποθέτησή του δείχνει πως εκείνος θα συνεχίσει το δρόμο του και θα παραμείνει πιστός στο πλάνο και τις ιδέες του, ακόμα κι αν ορισμένα από τα πράγματα που αναφέρει... προκαλούν τους οπαδούς του συλλόγου.

«Όλοι ξέρουν ότι τα έχω καταφέρει σε αυτές τις δύο σεζόν. Στο ποδόσφαιρο οφείλεις ν’ αποδίδεις και να πετυχαίνεις. Όλοι το ξέρουν αυτό. Και θεωρώ ότι όλοι έχουν δει ότι τα έχω καταφέρει και ακόμα πιο πολύ το έχει δει και η διοίκηση. Είμαστε μαζί σε αυτό το πλάνο που έχουμε θέσει σε εφαρμογή» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x