Copa America

Μέσι: «Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν… συγχωρεί τον εαυτό του για το χαμένο πέναλτι στον προημιτελικό της Αργεντινής με τον Ισημερινό, παρότι δεν στοίχισε.

Μακριά από τον καλό εαυτό του εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι στον προημιτελικό της Αργεντινής με τον Ισημερινό για το Κόπα Αμέρικα. Εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, δεν είχε τη συνήθη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ αστόχησε και σε πέναλτι, που όμως δεν στοίχισε στους παγκόσμιους πρωταθλητές.

«Δεν είχα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά ψυχολογικά με επηρέασε ο τραυματισμός. Έκανα προπόνηση επιφυλακτικά, φοβόμουν μην πάθω κάποια υποτροπή, αλλά ένιωσα καλύτερα και πως μπορώ να παίξω», τόνισε ο 37χρονος άσος.

«Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί ήμουν πεπεισμένος πως θα σκοράρω. Έχω πετύχει πολλά πέναλτι έτσι, ο τερματοφύλακας έπεσε από την άλλη πλευρά, αλλά η εκτέλεσή μου πήγε λίγο ψηλά», πρόσθεσε.

Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στον Εμιλιάνο Μαρτίνες που με δύο αποκρούσεις πέναλτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. «Ο Ντίμπου είναι πάντα εκεί, είναι σπουδαίος σε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε μεγάλη πίστη φτάνοντας στα πέναλτι. Ακόμη και πριν το ματς ήμασταν ήρεμοι για το ενδεχόμενο να πάμε στα πέναλτι. Πάντα συμβαίνει αυτό με τον Ντίμπου στο τέρμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x