Copa America

Ο ορισμός του… άφαντου: Ο Έντρικ έκανε μία σωστή πάσα σε όλο το ματς και αυτή ήταν της σέντρας!

Ο Έντρικ ήταν «ανύπαρκτος» για τη Βραζιλία στο ματς με την Ουρουγουάη, και έκανε μόλις μία σωστή πάσα σε 90 λεπτά, αυτή στη σέντρα του αγώνα!

Η Βραζιλία απέτυχε σε ένα ακόμη Κόπα Αμέρικα, αφού αποκλείστηκε στη φάση των «8» από την Ουρουγουάη στα πέναλτι, κάνοντας γενικά ένα πολύ μέτριο προς κακό τουρνουά.

Στην αναμέτρηση που έφερε τον αποκλεισμό, ο 17χρονος Έντρικ, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον μεγαλύτερο παίκτη της νέας γενιάς της «σελεσάο», έκανε μία εμφάνιση την οποία θα θέλει να ξεχάσει.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο ορισμός του... άφαντου, αφού σε 90 λεπτά αγώνα επιχείρησε μόλις 5 πάσες, και βρήκε συμπαίκτη μόλις στη 1. Ποια ήταν αυτή; Η πάσα της σέντρας στην έναρξη του παιχνιδιού!

Επιπλέον ο νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να βοηθήσει με άλλον τρόπο, αφού είχε μόλις 23 ενέργειες με την μπάλα, πολλές χαμένες μονομαχίες και μόλις μία τελική προσπάθεια με 0.03xG.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έντρικ ανήκει αυτή τη στιγμή ακόμη τυπικά στην Παλμέιρας, όμως η Ρεάλ τον έχει αγοράσει εδώ και καιρό για περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, στοχεύοντας να τον προετοιμάσει ώστε να αποτελέσει τον σούπερ σταρ της επίθεσης στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x