Euro

Με εκπλήξεις η αποστολή της Ολλανδίας για το Euro 2024

Ανακοινώθηκε η 26μελής αποστολή της Ολλανδίας για το Euro 2024. Δύο σημαντικές εκπλήξεις στη λίστα.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής Ολλανδίας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να προβαίνει σε κάποιες μικρές «εκπλήξεις» στη λίστα με τους 26 παίκτες που επέλεξε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάατσεν, τον βασικό αριστερό μπακ της Ντόρτμουντ σε όλη τη δική της φοβερή πορεία προς το τελικό του Champions League, αλλά και τον Ζίρκζε που έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μπολόνια (που ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την εθνική ανδρών).

Εκτός, ως γνωστόν, είναι ο Μάρτιν Ντε Ρουν της Αταλάντα με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ κρίθηκε έτοιμος να ακολουθήσει, παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Αναλυτικά η λίστα:

Τερματοφύλακες: Μπιζό (Μπρεστ), Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Βερμπρούγκεν (Μπραιτον)

Αμυντικοί: Ακέ (Μαν.Σιτι), Μπλιντ (Χιρόνα), Ντάμφρις (Ίντερ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ίντερ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), Φρίμπονγκ (Λεβερκούζεν), Φαν Ντε Βεν (Τότεναμ), Γκερτρούιντα (Φέγενορντ)

Μέσοι: Γκράβενμπερχ (Λίβερπουλ), Ράιντερς (Μίλαν), Κουπμάινερς (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Σίμονς (Λειψία), Βαινάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Σούτεν (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Χάκπο (Λίβερπουλ), Βέγκχορστ (Χόφενχαϊμ), Μπεργκβάιν (Άγιαξ), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Επιμέλεια: Βασίλης Βασιλειάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x