Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Το πρέπει του Ολυμπιακού στο Βικελίδης και το... κλειδί Ζέλσον»

Το «πρέπει» που έχει ο Ολυμπιακός στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη σημείωσε ο Γιώργος Τσανάκας, λέγοντας πως ο Ζέλσον ενδέχεται να είναι ο παίκτης-κλειδί της ομάδας. Τι είπε για ενδεκάδα.

Τη σημασία που θα έχει για τον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επεσήμανε ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών σημείωσε πως η επιστροφή στα τρίποντα και μάλιστα σε ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Άρη, θα τονώσει ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα θα έχει σημαντικό όφελος σε βαθμολογικό και αγωνιστικό κομμάτι. Διότι θα αποτελέσει ένα καλό μπουστάρισμα για την ομάδα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Κάπως έτσι, αντιλαμβάνεται κανείς πως το «πρέπει» είναι μεγάλο!

Ο Γιώργος Τσανάκας στάθηκε για το ματς στη Θεσσαλονίκη και στον Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος είχε καλές εμφανίσεις στο «Βικελίδης» την περασμένη σεζόν, λέγοντας πως μπορεί να αποτελέσει ένα παίκτη-κλειδί για να έρθει το «διπλό».

Όσον αφορά τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θέλει να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του, δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Βάσκος δεν άνοιξε τα χαρτιά του και τα σενάρια για το αρχικό σχήμα είναι αρκετά. Δεδομένα επιστρέφει ο Κάρμο, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον παρτενέρ του. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x