Euro 2024

Τριάρα με Κριστιάνο πρωταγωνιστή πριν το Euro για Πορτογαλία

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα του Ζοάο Φέλιξ, η Πορτογαλία επικράτησε 3-0 της Ιρλανδίας λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Euro 2024.

Σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Euro 2024 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες έδειξε η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία επικράτησε 3-0 της Ιρλανδίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 131 τέρματα με τη χώρα του με τα δύο που πέτυχε σήμερα και τα 896 συνολικά στην καριέρα του, θέλοντας ακόμη τέσσερα για να φτάσει τον φοβερό αριθμό των 900 γκολ!

Στα του ματς, ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ στο 18’ από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, με τον Ρονάλντο να παίρνει τη σκυτάλη στο δεύτερο μέρος. Πρώτα με αδιανόητη σουτάρα στο 50’ έγραψε το 2-0 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα δέκα λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει για 21 σερί χρόνια με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ οι Ίβηρες ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο την Τσεχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x