Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου» - Οι πρώτες του κινήσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τις ομάδες και έστειλε μήνυμα ενότητας. Ποιες είναι οι πρώτες του ενέργειες ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Μήνυμα ενότητας θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αμέσως μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Stoiximan Super League, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απευθύνθηκε στις υπόλοιπες ομάδες και ζήτησε να πάνε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου.

«Πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πραγματικά αυτοδιοίκητο και μακριά από πολιτικούς και κυβερνήσεις. Να πάμε σε μια καλύτερη μέρα για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στην τηλεδιάσκεψη που έγινε για την εκλογή του νέου προέδρου.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κινηθεί άμεσα, προχωρώντας σε τρεις ενέργειες. Αρχικά, θέλει να έρθουν νέα έσοδα στον συνεταιρισμό από χορηγίες. Δεύτερον, επιθυμεί να γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα, προσθέτοντας νέο φορμάτ στα playoffs, με τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου των ομάδων που θα τερματίσουν στο 5-8. Δηλαδή, να υπάρξουν τρία μίνι τουρνουά (1-4 για πρωτάθλημα, 5-8 για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, 9-14 για τον υποβιβασμό).

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης θέλει να γίνουν συνεργασίες με τη νέα ΕΠΟ και τη Super League 2, αλλά και τα UEFA-FIFA ώστε να φτιαχτεί ένα επαγγελματικό πλαίσιο που θα οδηγήσει αρχικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στο top 10 του ranking της UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x