Ελλάδα

Σαλπιγγίδης-Τοροσίδης συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική - Πόστο στις μικρές Εθνικές ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Πόστο στην Εθνική για Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Βασίλη Τοροσίδη, καθώς θα είναι άμεσοι συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Συντονιστής στις μικρές Εθνικές και τα γυναικεία τμήματα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Νέα εποχή, νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, πόστο στη «γαλανόλευκη» αναλαμβάνουν Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βασίλης Τοροσίδης, καθώς θα είναι άμεσοι συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος, θυμίζουμε, θα είναι ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Μάκη Γκαγκάτση εδώ και καιρό και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Ουσιαστικά, Τοροσίδης και Σαλπιγγίδης (που ασχολείται για πρώτη φορά με το ποδόσφαιρο μετά την απόσυρσή του το 2015) θα αντικαταστήσουν Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα. Ο Κωνσταντινίδης αποτέλεσε τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, ενώ ο Φύσσας είχε το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών. Πλέον, στην Ανδρών ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει το απόλυτο κουμάντο, πλαισιωμένος από τους δύο στενούς συνεργάτες, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Βασίλη Τοροσίδη.

Η τάση, όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν να αλλάξει ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες από την Ελπίδων και κάτω. Συνεπώς, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ, το πόστο αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που θα είναι ο συντονιστής στις μικρές Εθνικές, αλλά και τα γυναικεία τμήματα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Ταμπάκος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x