Ελλάδα

Ο Μπαλτάκος έφυγε ευχαριστώντας Μπέο, ΠΑΟΚ και… υμνώντας Ολυμπιακό!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τις εν εξελίξει εκλογές της ΕΠΟ. Τι είπε ο απερχόμενος πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος και όλα τα δεδομένα για τη διαδικασία.

Το ρεπορτάζ από τις εν εξελίξει εκλογές της ΕΠΟ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Η διαδικασία πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και εκεί θα σφραγιστεί και τυπικά η νίκη του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος άνευ αντιπάλου, έχοντας λάβει ήδη την επίσημη στήριξη 32 Ενώσεων. Ωστόσο οι ψήφοι που θα πάρει θα είναι περισσότερες, καθώς δικαίωμα ψήφου έχουν και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

Την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στηρίζουν οι ΕΠΣ: Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Ο 41χρονος, επί σειρά ετών στέλεχος του ΠΑΟΚ, θα γίνει ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της ομοσπονδίας, ενώ θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, Βασίλη, ο οποίος διετέλεσε στην ίδια θέση για μια επταετία και ήταν στην κεφαλή της ΕΠΟ και στο θαύμα του Euro 2004.

Θυμίζουμε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από την αντιπρόεδρο της, Αθηνά Μπαλωμένου, ωστόσο δεν συμμετείχε στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της αποφάσισε να μη δώσει καν το παρών στη διαδικασία, μέσω κάποιου εκπροσώπου της.

Ο Ασβεστάς ανέλυσε τα δεδομένα των εκλογών, ενώ στάθηκε και σε όσα δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος στην τελευταία ομιλία του ευχαρίστησε τον Αχιλλέα Μπέο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ «από την κορυφή μέχρι τα νύχια, γιατί φάγανε ατέλειωτες ρουφιανιές, αλλά με στήριξαν». Εντύπωση, εξάλλου, προκάλεσε η έμμεση αναφορά του στον Ολυμπιακό, λέγοντας «για αυτούς που με πολέμησαν εγώ λέω ότι υμνούμε τους εχθρούς μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν τίποτα». Τέλος, ευχαρίστησε τις ΕΠΣ, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x